[Úvod]          [Fotky]          [Video]          [Archiv]           [S.c.Bzí]

Archiv  2006

 rok 2001    rok 2002   rok 2003     rok 2004    rok 2005   rok 2006  rok 2007

    Nový prkno Taťky  .....  a taky konec roku                                                                                                      26.12.06

 

Rok je v koncích s dechem, sníh ovšem při pohledu z okna nejspíš taky (respektive sníh se ještě nestačil ani nadechnout), ale většina z nás tady věří, že se letos přeci jen nakonec ještě svezem.
 
A tak ještě než se tu s váma s Alíkem rozloučíme a vodjucháme na chalupu, mám tu pro vás poslední zprávičku. Z neoficiálních zdrojů se mě dostala pod myš jedna fotečka a proslýchá se, že majitelem je náš Taťka Instruktor, kterej si nechal podle zatím nepotvrzenejch informací na novou sezónu udělat takovýhle prkno.
 
Nebudu ho po grafický stránce hodnotit
(spodek je vo chlup lepší :), to nechám na každým zvlášť, jen doufám že si ho pořádně užije, takže.......

 ......ať už konečně padá šmarjájósef !!!

Medvěd a Ála
 

 

    Vánoční besídka (ožíračka)     II.                                         17.11.2006


T
ak jsme na ty vánoce pěkně připravený, neb jsme je řádně zapili. Ještě se mě nedoneslo, jak se pokračovalo, páč když nás se zavíračkou od Bubnů vyšoupli, tak šla většina ještě hledat kde by se daly vánoce ještě trochu dooslavit. Takže se těším na zprávičky kdo jak dopadnul :-)
  Sestava jsme byla početná a tak jsme obsadili jsme pět stolů a jelikož mě nějak nejde slina, tak už toho zatím víc nenapíšu, snad jen nakonec jen tolik, že se večer pár lidí pěkně nadláblo  :-) a někdo si dal i dvakrát !!!


 

    Vánoční besídka (ožíračka)      I.                                     13.11.2006  


S
tručně. V pátek 15.12.2006 bude již tradiční předvánoční kalba S.c.Bzí, Ligy Pikaču a jejich přátel. Akce se koná v Praze v putice "U Bubeníčků" kde maj dost kvalitně vošetřenou Plzínku. Takže to je vše. Přijďte.

   Silvestr 2006/07 ve Bzí                                                    12.11.2006  


  Co bude kdo dělat na silvestra? My s Alíkem jedeme kam jinam než do Bzí. A je jasný že členové klubu maj dveře otevřený a tak se pěkně hlašte. Můžete pobejt jak celej tejden tak přijet, jako v případě Bédi a jeho family, jen toho jednatřicátýho.
  B
udou se opět pořádat sáňkařský závody "Každá rána dovolená" a plánuje se taky opět jízda na dvouprkně, který je na novou sezónu vybavený taky novým vázáním. Budem tam na vás s Alíkem čekat nejspíš od 26.12.06 

    Snowmania.cz   Praha Sazka Aréna                              26.11.2006


Snowmania vyzněla dost matně. Málo lidí málo stánků a tak se celá akce na ploše Sazka Arény docela ztrácela.
  Místo plánovanejch dvou hodin jsme na výstavě strávili půl hodiny z toho polovinu u stánku s občerstvením kde ještě
ke všemu neměli pivko :-)
 Čili jaksi rozpačitý. Na druhou stranu když už se vyrazilo z baráku, tak se zkrácený prohlídky využilo k prošmejdění pár snowšopíků a zakončilo se to celý v pupu Roayal Café na Plzni a troše červenýho  :-)

 

www.snowmania.eu
 

    Archiv

30.10.2006


  Jestli si třeba někdo řekl, kam že se ztrácej příspěvky z týdle hlavní stránky a že je škoda že nejsou případně k nahlídnutí, tak nemusí odteď zoufat. Daj se odteď najít nakonci dýdle stránky po klepnutí na příslušnej odkaz. Je jasný že jsem příspěvky až na vyjímky nemazal, ale pěkně ukládal na serwřík. Teď je k nim teda udělanej link a to proto, že si myslím, že je tam už docela dost historicky cenejch kousků u kterejch by bylo jistě škoda kdyby zapadli (na rozdíl od sjezdovky). Takže vejdi odsud

 

    Brigáda ve Bzí  část 2  - od Alíka


  T
ak až se zima zase letos zeptá, co že jsme to dělali v létě, budeme muset přiznat – váleli jsme si šunky. Bylo vedro a nebo chladno a tak jsme si brigádičku vohledně vylepšení naší bzovské....více


 

    Brigáda ve Bzí


  Medvěd, Ála, Taťka"Instruktor", Karel a Bořek děkují všem co mohli přijet a přiložili ruku tu k lopatě, sekyře, špalkům dřeva, morotovce, lešení nebo jen přiložili ruce při bridgádě "Bzí 2006" .......ještě jednou dík

příspěvek a fotečky  budou......

   Čí je?


  U
ž jste si asi mysleli, že jí neuvidíte, ale to jste v tom případě na omylu, nechal jsem vás jen trochu vykysat a taky jsem si jí schoval na (v)okurkovou sezónu. Vo kom že to píšu? Ano, účastníci zájezdu již asi tuší a ostatním to teď řeknu, de vo prdel. Mám tu jednu v archívu z akce VALENTA 2006 oddělení "NEUSTÁTÝ". Ne, nemám originál, ten nosí Ondra pod trenkama, ale mám její fotečku. Není to totiž prdel ledajaká, je totiž z větší části modrá což jak jistě všichni uznáte není u prdelí zas tak úplně běžný že. A jelikož jsem dostal od majitele prdele svolení (prdele se nikdo neptal, páč nikdo nestál o odpověď) ku zveřejnění, můžete se začít těšit.
  Těšit proto, páč prdel zde zatím ještě není, nechám vás ještě trochu vycukat a zmíněnou zadnici sem šoupnu v úterý 19.9.06

PS.......teď když si jí doma ve FotoShopu prohlížím (musím jí zmenšit, neb každej nemá dvacítku monitor) , tak je spíš do červena, ale to bude tím, že je to braný hned po "akci"

15.9.06  opět váš Medvěd

Tady bude v úterý vidět :-)
 

    Fíkovka 2006


   I Fíci maj narozeniny a tak i ten náš je má, a zve své nejvěrnější na oslavu, která je součástí VYŽLOVKY TOUR a je zařazena hned jako druhý letošní podnik hned po Bzovce. Akce se pořádá 30.9.06 u Fíků na chalupě, což je nemýlím-li se v Otročicích. Všichni zvaní už počítám dostali zvacího mejla nebo ho v krátký době vobdržej. Kdo zvacího mejla nedostane a má za to, že by na oslavě Fíkovejch narozenin rozhodně neměl chybět nechť se nám ozve.

   Brigáda na základně ve Bzí


  Hledaj se dobrovolníci (nevolníci :-) kteří rádi štípaj, řežou, prostě porůznu zkracujou dřevo. Zima klepe na všechno a už se pomalu ptá, co že jsme to v létě dělali. Pily. sekery, dřevo i kozy máme :-)   Vemte s sebou do hor svoje ženy rády se provětraj (a pomějeme se všichni )......
  P
ak se taky hledaj odborníci na betonování různejma způsobama. Třeba je betonu na terase v patře prvním, směr jih. Třeba je taky profese "šalunkář" neb je třeba udělat kolem jak já říkám korejtko, aby se beton zdržoval tam kde má.
   T
ermín zatím žádnej není, možná že se lecos změní.
hlašte se hlašte se kábrt, kábrt :-)

Že by tedy 22.-24.09   ?
 

   presentace obce Bzí


Tak má už zhruba rok na netu svojí presentaci obec Bzí. Ano ta, kde máme naší snowboarďáckou základnu. Presentace nemá jak by se dalo čekat doménu bzí.cz , tu má ze stěží pochopitelnej důvodů jistej kominík Hušek, tč. bydlištěm ve Bzí. Jinak dost běsná presentace při jejímž prohlížení musí většině webmasters vstávat hrůzou vlasy na hlavě (dělat například presentaci ve Wordu je zvěrstvo).
   P
resentace obce Bzí běží na obecbzi.cz  a je naproti tomu vcelku povedená, přehledná, bez zbytečnejch bejkáren jako jsou povětšinou na netu ukradený .gif, témata na pozadí, nebo barvy z nichž dostanete po dvou minutách prohlížení zánět spojivek.
  J
á osobně doporučuju navštívit presentace obě. U prvně zmíněný ovšem prosím nepřekračovat mnou doporučené dvě minuty  :-)
   N
a "obcibzí" zánět spojivek nehrozí a tak se tam klidně zdržte a porozhlídněte. Já osobně bych doporučoval mrknout se na odkaz HISTORIE, kde se dá vidět i naše S.c.Bzí základna v původním, předrekonstrukčním stavu. Jednu věc bych snad nakonec "obcibzí" vytknul, a to, že mě tu chybí možnost zanechat vzkaz. Někteří brouzdalové to maj rádi :-) ale asi je to záměr............

   Takže když to shrnu : obecbzí.cz zařazuju pod stálý odkazy a tam si na ně taky můžete kdykoliv kliknout.

PS. .....já osobně se těším na další přírustky pod odkazem HISTORIE

 Čus bambus 12.7.2006 Medvěd

    Vyžlovka 2006   Bzovka


.....nebyla na Vyžlovce, ale ve Bzí.....

Vypilo se všechno, snědlo skoro všechno , tanec prej byl taky přišli i sousedi (některý ale aby nám vynadali a poslali na nás policajty)  a promítlo se veskrze taky všechno, jen polovina účastníků zmožená horkem a celodenním sosáním luxusně vošetřenejch Svijan 13° v polovině, někteří hned na začátku,  usnula. Ale i tak to byla pohodička.....................

Děkujem s Alíkem všem co přijeli (ale i těm co přišli), zvlášť pak děkujem těm co přijeli, přišli a přiložili ruku k dílu, aby se vše podařilo.  A esli na Alíka sedne můza "psavka" budeme se moct všichni dočíst vo nemálo pikantnostech co se od pátku do neděle kolem i uvnitř naší chalupy událi.

Fotky z akce hledej tady

31.7.2006  Medvěd   tč.  prezident  :-)

       Videjko od Valentů


   Trocha videjka ze Štítů od Valenty tě neporazí. A k tomu to má necelý čtyři mega jednu minutu a za videjkem  hrajou The Cure, prostě Kjůři....takže koukej sosat, ať víš jak jsmě se tam fajnově měli. 
   
Tak tady sosej video
   
Členové klubu maj sosání povinný a bacha bude se z obsahu namátkově zkoušet!!!!! Tak si mě nepřejte neřádi !!  :-)

 Váš stále ještě oblíbený  Medvěd  18.7.2006

       Přes Bzí se jela Bohemka


...a jela se přímo kolem naší chalupy. Tady je videjko a je tam vidět i jeden co se podíval nedobrovolně do rokle :-)             Má to 6mega a je 1.40 min dlouhý

      Vrtule uvolnila svůj článeček


..........jak že jsme se to měli letos u Valentů...........hledejte u Áli v koutku

      U Valentů v Acrobat Parku


Je neděle, doskákali jsme, zbalili,  Ála mezitím stačila napsat ve svým volným čase nějaký to povídání vo tom jak že jsme se tu měli (prdnu sem po korektuře), brácha naplnil videem dvě kazety a já vykrmil ve foťáku dvě pětsetdvanáctky a něco  zachyt i Ondra. Materiálu je tedy dost a tak si časem budete moct sosnout, dobrovolně, videjko a prohlídnout, bude-li zájem, fotečky. Pohodička pochopitelně byla  :-)

2.července Medvěd

Aktuálně dvě fotky z dnešního dne, tj sobota.

Na první fotce píšeme s Ondrou dnešní příspěvek do vzkazů a na druhý je Ondra na nový atrakci, na railech. Raily jsou dost dobrej nápad, kterej jsme s nadšením vyzkoušeli, ale to není jediný vylepšení v Acrobat Parku. Dost dobrá věcička je možnost se připojit ke zdejšímu WiFi hotspotu ACRO-AP se svojím notebookem a bejt tak nonstop připojenej k sít kdekoliv v areálu i za ním a to se slušnou rychlostí a velice slušnou cenou. To se apoň mě zdá prostě skvělý  :-) Samozřejmě je tu i public internet pro ty co noťas nemaj.  Víc zejtra, teď jdem za "kultůrou"........čus v neděli    ......  

1.července   Medvěd

    odkaz Vzkazy


Kdo chtěl přidat, nebo si přečíst vzkaz asi zjistil, že to nejde. Vzkazy hostujou na serveru www.tools.cikcak.com. kterej je ke dnešku už druhej den mimo provoz. Počkáme a esli se to nevybere přešoupnem to jinam.

8.srpna 2006

    Vyžlovka 2006   Bzovka


.....nebyla na Vyžlovce, ale ve Bzí.....

Vypilo se všechno, snědlo skoro všechno , tanec prej byl taky přišli i sousedi (některý ale aby nám vynadali a poslali na nás policajty)  a promítlo se veskrze taky všechno, jen polovina účastníků zmožená horkem a celodenním sosáním luxusně vošetřenejch Svijan 13° v polovině, někteří hned na začátku,  usnula. Ale i tak to byla pohodička.....................

31.7.2006  Medvěd   tč.  prezident  :-)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Termín je  sobota 29.července, ale čekáme Vás už v pátek a počítáme s tím, že zůstanete do neděle.

Všichni pozvaní dostanou mejl a počítám s tím že co možná nejdřív všichni účast potvrdí, nebo se k naší velké lítosti z akce omluví.

Bude se jíst, pít a večer se bude promítat na plátýnko. Uvidíte to nejlepší ze zimní sezóny. Hlavním hříbkem bude vejlet do Francie a návštěva Acrobat Parku

      Opět se chystáme k Valentů do Acrobat Parku

Pořádá se  akce  "Snowboard club Bzí v   "
a  to v termínu od 30.6. do 2.7.06  

Jedou: Medvěd, Ála, Ondra a Béďa v jednom pokoji a jednom autě a Max s Taťkou instruktorským s jihočeskou kumpaniií.

link vo ubytování u Valentů je tady
ceník ubytování
tady

Pro připomenutí jsou tady dvě videjka z minulýho roku.

Jedno jsou povedený skočky a to druhý jsou držkopády.

Sosej best-off a sosej tlamy

 

    Snowboard club na autodromu

  
17. června v sobotu si část S.c.B. udělá vejlet na Autodrom v Sosnový u Český Lípy, kde se opět, jako každej rok, pořádá akce pro vybraný klienty firmy AutoPorschePraha. A jelikož jsme jedni z nejváženějších, žranci a různejm motoristickejm disciplínám se nevyhneme  :-)  Pakliže se nějaký fotečky ukážou jako dost dobrý, určitě vo ně nepřijdete................

tady jsou první dvě, ale hlavně se už připravuje videjko.......

video je tu. Má  2.11min a  4.7MB ....sosej odsud,
 
nebo běž na VIDEO

18.6.2006   Medvěd

      Za posledním českým sněhem - ve Špindlu  27.5.2006


   Tak jsme si nakonec zaskákali a ani počasí nebylo tak hrozný jak předpovídali rosničkáři. Skončili jsme nakonec po marným boji se prorvat někam k Luční boudě přímo na černý sjezdovce ve Špindlu....Alík se o akci víc rozepíše ve svým koutku a najde tam i videjka.......

Alík sesmolil článeček. Hledej u Alíka v koutku

  Jelikož se některejm z nás ještě nechce strčit prkno na odpočinek do pytle, jedem se mrknout do krkonoš a něco si tam na místy ještě dost velkejch závějích skočit. Jen doufám že to nebude od auta velkej pochoďák a že zdárně uniknem úskočnejm ochráncům přírody a to jak amatérskejm tak i placenejm.
    Dopředu můžu slíbit, že nepřejedu lodyhu žádnou, ni lopuch neutrhnu a dohlídnu na to aby ani nikdo z družiny naší tak neučinil.   Jedem 27.5.06, ale kam přesně, to neřeknu, neb by na nás zelený čekali za každým pařezem :-)   stoupaj jim preference a tím i sebevědomý.......

     Francie  Puy saint Vincent  2006

Tak jsme všichni zpátky. Eva Fíková sice s nalomenou rukou, ale živí. Jinak to tam byla dost velká pohoda. Ty co zajímá jak jsme se tam měli si jistě klepnou sem  Je tu nějaký to video a fotky, jinak .......

Všechno z FRANCIE najdeš
tady

     Volby 2006

...tenhle banner jsem si půjčil tady a trochu upravil

Medvěd      

     Za posledním sněhem


 

Takže co je potřeba vzít s sebou: Ke všemu co je na fotce je třeba přibrat nějaký suchý oblečení, neb má chcát a tak je zbytečný si mazat čímkoli hubu proti spálení. Chráničů naopak není nikdy dost. Triko se doporučuje vzít klubový :-) .....jen mě tak napadá, že budem nenápadný jak slon v jahodách

  MS v hokeji 2006


  Nevadí, druhý místo je taky úspěch a s tímhle podceňovaným mužstvem, který například skončilo před mistrovstvím světa v Euro Hockey Tour poslední, je to úspěch dvojnásob a tak je na místě možná již trochu omšelý "Hoši děkujem, bylo to hezký".  Kde je třeba taková Kanada, faforizovaný Rusko, Fini, Slováci nebo Amíci................

     Chystáme se zase k Valentům


  Akce se pořádá v termínu od 30.6. do 2.7.06  

Jedou: Já, Ála, Ondra, Max, Béďa a Taťka instruktorskej s jihočeskou kumpaniií.

link vo ubytování u Valentů je tady
ceník ubytování
tady

5.2. Medvěd

     Camp  Oldřichov OPEN

  
T
ak sme byli na Open campu v Oldřichově v Hájích, což je coby kamenem na několikrát dohodil ze Bzí přes Jablonec a Liberec na sever. Pořádali Maxíci.

V pátek večer jsme dorazili do...........víc u Álíka v koutku....nebo klepni sem

VIDEO  z Oldřichova je tady  nebo se mrkni do Videa

VIDEO  tlamy z Oldřichova sosej odsud

VIDEO  ustátý skočky jsou tady                 
 

20.3.2006  Ála     
 

     Rejdice


   
Zejtra tj. 15.3.2006 jedou Béďové a já Medvěd do Rejdic. Připadlo a tak se nejet prostě nedá. A středa je ideální. Si teda myslím. Doufám že prašánek vydrží. Fotečky a nějaký to videjko sem dám, teda esli to za něco bude stát.......
                          čus bambus, prašanu zdar    :-)

     Koksíkovic se vrátili z KUBY !!!!!


    Tak už se nám konečně jedni z nejlepších rajdrů vrátili z delšího vejletu po Kubě. Po Kubě se potloukali po vlastní ose a z předběžnýho vejslechu kterej proběh při oslavě Fíkovýho svátku slavenýho v sobotu 11.3.2006 v Otročicích maj co vyprávět a i ukazovat neb fotili a kupodivu jim to v komunistický Kubě prošlo....Co bude zajímavý, tak to zveřejním, doufám jen že se nedostanu do křížku s Grebeníčkem, či snad přímo s Fidelem.

     Medvědovo salto v Držkově


  Tak jsem dal v sobotu v Držkově Backflip. To byl rachot!!! Mám naražený záda a lehce krvavej loket. Řeknu vám, zlatá přilba.  Jak to přesně proběhlo uvidíte na náčrtku kterej připravuju.
  Jinak Držkov proběhl v pohodě. Na sjezdovce sluncem celodenně politý jsme jezdili maximálně v pěti kusech většinou ale jen s Alíkem ve dvou. Ve vedlejších Plavech se totiž pořádal každoroční "sjezd sjezdovky na čemkoliv" Párky jsme tentokrát na sjezdovce nedávali, nadlábli jsme se "U Polmanů" Dal jsem tam pod kulicha celkem čtyři velice slušně vošetřený
 Svijany  13° a tak jsem byl odvezenej domů Alíkem :-)
   Cestou zpátky na dálnici jsme píchli zadní gumu. Jsem se při výměně řeknu vám pěkně probral...........

     Osmnáctýho k MAXům do Oldřichova


  Když jsme byli poprvé a zatím naposledy u MAXů v Oldřichově tak jsme se výhledově domluvili na další, tentokrát už  "Oldrichov open" akcičce ...už je to s Maxíkama vohledně termínu předjednaný a tak se to tímto dává na vědomí, takže 18.3.06...........

Kopec bude bez vleku, to je potřeba vědět. Bude se šlapat.

Bude pívo a hudba. Točit budou Maxíci a budou to nejspíš Svijany no a jako DJ se představí "Taťka" KGX,  kterej bude jak všichni doufáme jak hrát tak jezdit a dávat třišede :-)

     Video Jana na Prkně


   Ve středu tu bude krátký video s názvem "Jana na prkně"   nenechte si ujít, páč je to její první jízda  :-)))))    Je to točený v Rejdicích 14.1.06 sososejte pak tady bude to mít 4.8 mega a 1.20 min.

     do Rakouska


   4.3.2006 jedeme do Rakouska a zas do Gosau. Loni nás jelo pár, ale letos to bude podle všeho vo dost větší akce neb nás Fík coby pořadatel, napočítal 18. Nejspíš obsadíme celej autobus :-)

     Aktuálně....ze šibřinek  video  prasklá voda


  Prasklá voda na chalupě ve Bzí. Sobota 10:59 hod
video .wmv  3.35MB  sosej
tady

   Co se ostatního týče, vše bylo dost v pohodě. Slušnej pojezd v Rejdicích, kde se našel i prašánek,
 a večer v Huntířově se vyvedl myslím taky dost dobře......
víc v souhrnu u Alíka v koutku.........

29.1. Medvěd

    Rejdickej pojezd před Šibřinkama  video


   Jak jsem už napsal jezdilo se v pohodě, páč bylo do čeho padat. Toho využili nejvíc Koksík s Maxem-cz a tak tu mám pro vás vámy tak oblíbený držkopády.     tady sosej

napsáno  30.1. Medvěd


..tady jsem dal dohromady jednu sekvenci.
 Na fotkách Kejda při 180° fotil Max-cz. I na poslední Kejda je :-)
 

 rok 2001    rok 2002   rok 2003     rok 2004    rok 2005   rok 2006  rok 2007